Új termékek

A Silorub DS® SZÍNEZŐ PASZTÁK

Kiemelt termék

SMILING HOUSE™CLEANING™
TOMBSTONE CLEANER

Sírkőtisztító

                                                 

Elérhetőségek

Székhely (Iroda): 1149 Budapest, Egressy út 96-98. A ép. 1. em. 2.
Telephely: 2141 Csömör, Nádor utca 4.
adószám: 11262334-2-42
Tel: +36-1-220-1847
Fax: +36-1-271-2288

Bemutatkozás

Valljuk, az embernek harmóniában kell élni az őt körülvevő világgal! A természet minden beavatkozást megpróbál visszaállítani az eredeti állapotába. Ezért olyan anyagokat alkalmazni az építészetben, melyek leginkább természetazonosak. A köztudat a szilikonokat természetidegen, mesterkélt anyagoknak tartja. Azonban jó, ha tudjuk, hogy a szilikonok alapanyaga a szilícium és ez az anyag homok formájában óriási mennyiégben fordul elő a természetben.

"Oh, a szárnyas idő hirtelen elrepül,
S minden míve tűnő szárnya körül lebeg!
Minden csak jelenés; minden az ég alatt,
Mint a kis nefelejcs, enyész."

Berzsenyi Dániel: A közelítő tél (részlet)

Örömünkre szolgál, hogy ellátogatott honlapunkra. Engedje meg, hogy pár szóban bemutassuk cégünket és termékeinket. A Szilintex Kft. 2002-ben átalakulással jött létre. Székhelye Budapesten található. A cég telephelye Csömörön van, ahol az egyéb vegyi termékgyártás és raktározási tevékenységet folytatunk.

 

Termékgyártásunk családjai a következők:

   


szilikonos impregnálószer, kőápolók, tisztítószerek, adalékszerek, kétkomponensű szilikongumik (RTV-2), szilikonolajok, szilikonzsírok
 

Alapanyag beszállítóinkkal szemben magas követelményeket támasztunk annak érdekében, hogy vásárlóinkat mi is csúcsminőségű, modern termékekkel szolgálhassuk ki. Ezért alapanyagainkat a világ legmodernebb vegyianyag-gyártóitól szerezzük be, elsősorban Németországból.
 

Fontos célunknak tartjuk, hogy a vevői igényeket folyamatosan követni tudjuk, s ezekre minél gyorsabban reagáljunk, szükségleteiket a legjobb termékekkel és magas minőségű szolgáltatásokkal tudjuk kielégíteni.
Céljaink eléréséhez olyan munkatársakkal dolgozunk együtt, akik tudatában vannak a folyamatos fejlesztés szükségszerűségével, a vevői elégedettség és a környezetszennyezés megelőzésének fontosságával.
Minőség és környezetvédelmi politikánk része a vállalati politikánknak, amely hosszú távú célkitűzésként a minőség és környezetvédelem iránti elkötelezettséget valamint a vevői megelégedettség növekedésének szándékát nyilvánítja ki.

 

Üdvözlettel:
A Szilintex Kft. csapata

 

 

Figyelem! A SMILING HOUSE™ márkanév és logó az Európai Unió Szabadalmi testületénél és/vagy a Magyar Szabadalmi Hivatalnál van bejegyezve. Ez a márkanév és logó a Szilintex Kft. tulajdonát képezik!

Szilintex Kft. | 1149 Budapest, Egressy út 96-98. A ép. 1. em. 2. | Telephely: 2141 Csömör, Nádor utca 4. | adószám: 11262334-2-42 | Tel: +36-30-642-1547 | Fax: +36-1-271-2288