Új termékek

A Silorub DS® SZÍNEZŐ PASZTÁK

Kiemelt termék

SMILING HOUSE™CLEANING™
TOMBSTONE CLEANER

Sírkőtisztító

                                                 

Elérhetőségek

Székhely (Iroda): 1149 Budapest, Egressy út 96-98. A ép. 1. em. 2.
Telephely: 2141 Csömör, Nádor utca 4.
adószám: 11262334-2-42
Tel: +36-1-220-1847
Fax: +36-1-271-2288

Függőleges felületre

SMILING HOUSE™
WALL BRICK PROTECTOR
Tégla impregnálószer

Napjainkban reneszánszát éli a bontott téglák beépítése. Ezek a téglák néha több évtizedes életkorúak, mikor megkezdik "második" életüket. Szerkezetükben is kissé megöregedtek. Ráadásul legtöbbször eddig egy vakolt falon belül szolgáltak, de a mai kor embere vakolatlanul szeretné élvezni a régi téglák látványát, a régi címerek szépségét. Sokszor kültérri beépítéssel is találkozhatunk. Fontos, hogy ezeket a téglákat megóvjuk valahogy az időjárás viszontagságaival a nedvességgel szemben. Ebben segít a SMILING HOUSE™ WALL BRICK PROTECTOR, melyet kifejezetten hagyományos, nem magas hőfokon égetett téglák impregnálására készítettünk. A termékkel kezelt téglafelületetek vízlepergetők és UV állók lesznek, így nehezebben koszolódnak, foltosodnak és a fagyáskárok is elkerülhetővé válnak. Az impregnálással a téglák eredeti páraáteresztő képessége nem változik, így a falak megőrizhetik természetes vízháztartásukat. Ne alkalmazzuk kemény (dísz-, klinkertéglák), magas hőfokon égetett téglákhoz. (A termék nem szigetelőanyag, így a sérült, hibás falszigetelés okozta problémákra nem nyújt megoldást, maximum a károkat enyhíti! A hosszú ideig szép falazat kulcsa a jó szigetelés és az impregnálás együttes megléte!)

SFA Téglaimpregnáló

BA Téglaimpregnáló

SMILING HOUSE™
WALL ANTIGRAFFITI Concentrate
Falfirka elleni impregnálószerek (koncentrátum)

Sokunkat bosszantanak a kéretlenül összefirkált, összefestetett felületek. Pláne amikor az a saját házunkra, kerítésünkre kerül. A graffitik eltüntetése nehéz feladat, legtöbbször le kell kaparni, újra kell glettelni, festeni az összefújt felületeket. A SMILING HOUSE™ WALL ANTIGRAFFITI Concentrate képes a falfirkáktól, graffitiktől megvédeni a falakat. Alkalmas minden ásványi, nedvszívó felület védelmére. A termék kettős rendszerű, egy vízlepergető bázist és egy arra épülő lemosható keményviasz réteget foglal magába. A keményviasz réteg a rákerülő falfirkával együtt, nagynyomású, meleg vizes mosással eltávolítható, ugyanakkor a vízlepergető bázis megakadályozza, hogy mosáskor a szennyezett mosóvíz beszívódjon a falba, így nem csúfítja el azt. Tisztítás, száradás után a további védelem érdekében újra meg kell ismételni a szer felvitelét. A koncentrátum 1:2-1:4 arányban hígítható vízzel.

SFA Falfirka Elleni Impregnálószer

BA Falfirka Elleni Impregnálószer

SMILING HOUSE™
WALL PROTECTOR
Ásványi vakolatok és mészhomoktégla impregnálásához

Vakolt- és tégla-falaink szépségének megóvása sok problémát jelent életünkben. A tetők után a külső falazataink vannak leginkább kitéve az időjárás viszontagságainak. A csapadék nedves foltokat okoz. A falak pórusaiba beszívódó nedvesség magával viszi a szennyeződéseket, így egy idő után a falak elkoszolódnak. Vizes közegben különböző életformák (penész, gombák, algák, mohák) is megjelenhetnek, melyek tovább csúnyíthatják és rombolhatják falainkat. Télen a nedvesség megfagyhat és repedést, mállást okozhat. Ezen okokból idővel a falak szerkezete meggyengül, mely akár visszafordíthatatlan károkat is okozhat.
Ezen problémák megelőzésében segíthet a SMILING HOUSE™ WALL PROTECTOR. A terméket ásványi alapú vakolatok és hagyományos (kemény téglákra {dísztégla, klinker} nem alkalmas) téglafalak vízlepergetővé tételére ajánljuk. Használatával a kezelt falazatok vízlepergetővé válnak, miközben eredeti légáteresztő-képességük változatlan marad, így a falak megörzihetik természetes vízháztartásukat, anélkül, hogy átnedvesedhetnének!
(A termék nem szigetelőanyag, így a sérült, hibás falszigetelés okozta problémákra nem nyújt megoldást, maximum a károkat enyhíti! Az örökké szép falazat kulcsa a jó szigetelés és az impregnálás együttes megléte!)

SFA Vakolat impregnáló

BA Vakolat impregnáló

SMILING HOUSE™
POINTING CEMENT PROTECTOR
Fuga impregnálószer

A termék ásványi anyagú fugák, tömítések impregnálására szolgál. Felhordás után a levegő nedvességtartalmával, vagy a felület pórusaiban lévő vízzel reagál alkohol felszabadulása mellett. Különleges összetételének köszönhetően a termék a kezelt fugákat vízlepergetővé teszi, miközben az anyag eredeti légáteresztő képessége változatlan marad. A vízlepergető védelemnek köszönhetően, a fugák sokáig őrzik eredeti színüket, nem nedvesednek át, elkerülhető a koszolódás, foltosodás, penészesedés és a kirepedezés. A terméket ecsettel kell a fugára legalább két rétegben felkenni. A csempére, járólapra került anyagot, lakbenzines, majd száraz törlőkendővel le kell törölni!

SFA Fugaimpregnáló

BA Fugaimpregnáló

SMILING HOUSE™
WALL ADDITIVE into DISTEMPER
Impregnáló adalék vizes bázisú festékekhez

SMILING HOUSE™ WALL ADDITIVE into DISTEMPER adalékszer segít, hogy festet felületeink ne vízfoltosodjanak, nehezebben koszolódjanak és sokáig megőrizzék eredeti szépségüket. Ajánljuk minden vizes bázisú festékbe (mészfesték, diszperziós festékek, vizes szilikát festékek) és vizes bázisú alapozókba. Használatával javul a festékek feldolgozhatósága, csomómentessége, az adalékolt festékfelületek száradás után vízlepergetővé válnak, miközben eredeti légáteresztő-képességük változatlan marad. Ajánlott adagolás festékeknél 1 dl adalékot 5 liter festékhez kell keverni, alapozóknál 5dl adalékot keverjünk 5 liter alapozóba.
Az adalékolt festékekkel festett felületek később átfesthetők maradnak, de a felületre csak nedvesítőszer tartalmú ragasztóval (tapadóhíddal) lehet ragasztani, a hagyományos ragasztók nem tapadnak a felületre.

SFA Vízlepergető Adalék

 

Szilintex Kft. | 1149 Budapest, Egressy út 96-98. A ép. 1. em. 2. | Telephely: 2141 Csömör, Nádor utca 4. | adószám: 11262334-2-42 | Tel: +36-30-642-1547 | Fax: +36-1-271-2288