Új termékek

A Silorub DS® SZÍNEZŐ PASZTÁK

Kiemelt termék

SMILING HOUSE™CLEANING™
TOMBSTONE CLEANER

Sírkőtisztító

                                                 

Elérhetőségek

Székhely (Iroda): 1149 Budapest, Egressy út 96-98. A ép. 1. em. 2.
Telephely: 2141 Csömör, Nádor utca 4.
adószám: 11262334-2-42
Tel: +36-1-220-1847
Fax: +36-1-271-2288

Nagy keménységű járófelületre

SMILING HOUSE™
UNIVERSAL
Erősen igénybevett felületek impregnálásához

SMILING HOUSE UNIVERSAL-t ásványi, akár erősen alkálikus (pl.: beton) felületek impregnálására fejlesztettük ki. A termék különleges, kis molekula méretű összetevőinek köszönhetően igen jó a behatoló-képessége. Felhordás után a vízlepergető hatása gyorsan kialakul, száradás közben nem ragad, akár nedves felületre is felhordható. A SMILING HOUSE UNIVERSAL alkalmazható beton, térkő, ásványi alapú vakolat, cement, mészhomoktégla, tégla, klinker, gázbeton, ásványi alapú természetes kő és műkő felületeknél.
A termék oldószer bázisú. Felhordható szórással, ecsettel, teddy-hengerrel. Minimum két rétegben kell felvinni a kezelendő felületre, de ha szükséges akár még több rétegben is alkalmazható. A kezelt felület száradás után is újra kenhető.
A felhordáshoz használt szerszámokat használat után lakkbenzinben ki kell mosni! Üvegre ne fröccsenjen, alkalmazzunk takarást!

SFA Univerzális Impregnáló

BA Univerzális Impregnáló

SMILING HOUSE™
TOTAL PROTECTOR
Sírkőápoló

SMILING HOUSE™
TOTAL PROTECTOR
 műemlékek, sírhelyek, kripták impregnálására szolgál. Felhordás után a levegő nedvességtartalmával, vagy a felület pórusaiban lévő vízzel reagál alkohol felszabadulása mellett. Kiváló vízlepergető, impregnáló szer. Sokféle ásványi felületre ajánljuk, mint pl.: beton, ásványi alapú vakolatok, márvány, tégla, ásványi alapú természetes kő és műkő. Gipsz vízlepergetővé tételére nem alkalmas. A kezelt felület színét, mintázatát enyhén élinkíti!
Oldószer érzékeny anyagokhoz (nikecell, hungarocell, bitumen, stb.) nem alkalmazható!
Használat előtt mindig ellenőrizzük egy eldugott helyen a szer összeférhetőségét a kezelendő felülettel!

SFA Sírkő, Műkő Impregnáló

BA Sírkő, Műkő Impregnáló

SMILING HOUSE™
WET EFFECT
Nedves hatású impregnálószer

A termék használatával a kezelt építőanyagok nedves hatásúvá válnak, színük elmélyül, elsötétül.
A színváltozással együtt az építőanyagok felülete vízlepergetővé válik, így véd a nedvesség
okozta károsodásoktól. Alkalmazható beltéren, mindenféle nedvszívó ásványi felületen
(természetes kő, műkő, tégla, dísztégla, térkő, beton stb.). Függőleges falfelületekhez ajánljuk,
mert esetleg csúszásveszélyt okozhat járófelületeken, de amennyiben próbakezelést végzünk és az
nem igazolja a csúszásveszélyt úgy alkalmazhatjuk kevésbé igénybevett (csak gyengén
kopásálló!) vízszintes felületeken is.

SFA Nedves Hatású Impregnáló

BA Nedves Hatású Impregnáló

SMILING HOUSE™
CLINKER OIL
Szilikonos klinker olaj

A klasszikus dísz- (klinker) tégla az 1900-as évek elején kezdték el alkalmazni. Az akkor dinamikusan épülő világ rendkívül népszerű építőanyag volt. Úgy New York-ban mint Budapesten. A dísz (klinker)tégla agyagból készül magasabb hőfokon égetik, és sokkal nagyobb tömörségű mint egy hagyományos tégla. Ennek ellenére képes magába vizet szívni, mely egyrészt idővel elkoszolja, megcsúnyítja, másrészt télen hajlamos fagyáskárokat szenvedni. Ezek elkerülésére már a XX. század elején használtak különböző olajokat beeresztésre, melyek elmélyítették a téglák színét és megóvták a víz okozta károktól.
A SMILING HOUSE™ CLINKER OIL a klasszikus "klinker olaj", modern alkotóelemekből készült újjászületése. Szilikon tartalma ellenáll mindenféle víz okozta támadásnak, speciális oldószer tartalma pedig segít, hogy a jótékony alkotóelemek mennél mélyebbre tudjanak hatolni az építőanyag belsejébe, így fokozva annak védelmét. A szer alkalmazásával dísztégláink sokáig megőrzik eredeti szépségüket. A tartós védelem érdekében a kezelést 2-3 évente célszerű megismételni (frissítő kezelés).

SFA Szilikonos Klinkerolaj

BA Szilikonos Klinkerolaj

SMILING HOUSE™
CLINKER & COBBLESTONE PROTECTOR
Klinker és térkő impregnálószer

SMILING HOUSE™ CLINKER & COBBLESTONE PROTECTOR speciálisan nagy felszínű, erősen nedvszívó felületek gazdaságos impregnálására született. Alkalmazásával a kezelt felületek vízfelvétele drasztikusan lecsökken. Ennek köszönhetően az építőanyag felületek nem vízfoltosodnak, nehezebben koszolódnak és könnyebben tisztíthatóvá válnak. Mivel a csapadékvíz nem tud behatolni az impregnált felületbe, ezért a téli fagyáskárok is elkerülhetőek. A termék nem zárja le az építőanyagok kapillárisait, ezért a vízpára továbbra is szabadon közlekedhet, de a folyóvíz nem tud a felszínbe behatolni. Így megmarad az építőanyag egészséges vízháztartása és elkerülhető a sókivirágzás, penészfoltok, alga, moha megjelenése.

SFA Klinker És Térkő Impregnáló

BA Klinker és Térkő Impregnáló

Szilintex Kft. | 1149 Budapest, Egressy út 96-98. A ép. 1. em. 2. | Telephely: 2141 Csömör, Nádor utca 4. | adószám: 11262334-2-42 | Tel: +36-30-642-1547 | Fax: +36-1-271-2288